Αρχική Σελίδα » Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

MASS COURIER – ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Η MASS COURIER ιδρύθηκε το 1994 με τη μορφή ατομικής επιχείρησης. Σκοπός της είναι η εξυπηρέτηση αποστολών δεμάτων και επιστολών εντός της Ελλάδος και κυρίως εντός του δικτύου των πόλεων που διατηρεί αντιπροσώπους.

Σημαντικό σημείο ως προς την εξέλιξή της ήταν ο Μάιος του 2001 που ήρθε η συνεργασία με στρατηγικό επενδυτή τον Όμιλο Τεχνικών Εκδόσεων και σε ποσοστό 60%.  Με τη νέα συμφωνία μεταξύ των δύο εταιριών, μπήκαν οι βάσεις και για μία νέα σειρά από πολύπλευρες δραστηριότητες. Η πορεία της από τότε ήταν και παραμένει ανοδική σε όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων της. Στηριζόμενη σε υπερσύγχρονες τεχνολογικές εφαρμογές τόσο της ιδίας όσο και του ομίλου καθώς και σε άρτια ειδικευμένο προσωπικό κατάφερε να κατακτήσει την εμπιστοσύνη πολλών και μεγάλων εταιρικών πελατών. Σήμερα λειτουργεί με την μορφή ομόρρυθμης εταιρείας και στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις.

Κατά τη διάρκεια του χρόνου διαπιστώθηκε η ανάγκη κάλυψης όλο και πιο απομακρυσμένων σημείων τόσο στον εθνικό όσο και στον διεθνή χώρο. Η εταιρεία μας για να ανταποκριθεί στις νέες αυξανόμενες απαιτήσεις σύναψε όλες τις κατάλληλες σχέσεις αμοιβαίας συνεργασίας πάντα με τους καλύτερους  συνεργάτες έτσι ώστε να μπορεί να εγγυηθεί σήμερα υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε κάθε φάσμα της δραστηριότητάς της.

Έτσι πάνω από 350 σημεία σε όλη την Ελλάδα υπάρχουν και περιμένουν καθημερινά τις εντολές σας με κύριο στόχο την άμεση και απόλυτη εξυπηρέτησή σας.

Αλλά ακόμη και σε διεθνή επίπεδο οι αποστολές σας γίνονται με την ποιότητα αλλά και ασφάλεια που σημερινές συνθήκες το επιβάλουν. Ο χρόνος παράδοσης αποστολών στο εξωτερικό, κυμαίνεται από την επόμενη ημέρα αναχώρησης από Ελλάδα έως 98 ώρες ακόμα και για τους πιο απομακρυσμένους προορισμούς. Η εμπειρία μας αλλά και η υπερσύγχρονη τεχνολογία (ηλεκτρονικό σύστημα παρακολούθησης αποστολών LIGHTSHIP) εγγυώνται την αποτελεσματικότητά μας. Σήμερα πάνω από 600 γραφεία σε όλο τον κόσμο εξυπηρετούν τις διακινήσεις σας.


ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

Ο κύριος στόχος μας είναι η ικανοποίηση και των πιο απαιτητικών πελατών μέσα από μια διαρκή προσπάθεια ανάπτυξης και βελτιστοποίησης όλων των παρεχόμενων υπηρεσιών μας έτσι ώστε να πετύχουμε την πλήρη ικανοποίησή τους. Με τον τρόπο αυτό αναπτυσσόμαστε μαζί σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον που η ανάγκη σας γίνεται σηματοδότης της εξέλιξή μας.


ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ

Οι άνθρωποι αποτελούν για την MASS COURIER ίσος την σημαντικότερη επένδυσή της. Επιλέγονται πάντα με προσοχή και με ύψιστο κριτήριο την αμεσότητα και αποτελεσματικότητα της δράσης τους. Τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά τους είναι η εμπειρία, η εξειδίκευση, η επικοινωνιακή τους ικανότητα, ο επαγγελματισμός τους και προπάντων η θέλησή τους για να σας εξυπηρετήσουν άμεσα και σε όλα τα επίπεδα. Πέρα από αυτά τα ιδιαίτερα υψηλά προσόντα η εταιρεία φροντίζει με συχνά καινοτόμα εκπαιδευτικά σεμινάρια να αυξάνει την αποτελεσματικότητά τους έτσι ώστε να είναι ακόμα πιο αποτελεσματικοί.
ΓΙΑΤΙ MASS COURIER

  •  Γιατί η πολυετής παρουσία της στον χώρο αποτελεί εγγύηση ακόμα και για τις πιο απαιτητικές ανάγκες σας.
  •  Γιατί οι εισπράξεις, οι αντικαταβολές καθώς και οι επιστροφές αυτών γίνονται στον προκαθορισμένο τους χρόνο με ασφάλεια και συνέπεια συμβάλλοντας στον σωστό οικονομικό σας προγραμματισμό
  •  Γιατί η παραλαβή των εγγράφων και των δεμάτων σας γίνεται άμεσα, χωρίς καθυστερήσεις, ενώ ο έλεγχος της αποστολής είναι άμεσος, γεγονός που διασφαλίζει την ταχύτητα και την αποτελεσματικότητα.
  •  Γιατί είναι η εταιρεία με ένα από τα πιο σταθερά συστήματα αυθημερόν – επειγόντων στον χώρο σεβόμενη την ανάγκη σας για αμεσότητα
  •  Γιατί  η τιμολογιακή μας πολιτική είναι αυτή που σέβεται τον πελάτη φροντίζοντας για ιδιαίτερα ανταγωνιστικά πακέτα προσφορών
  •  Γιατί τα εξελιγμένα πληροφοριακά μέσα της εταιρείας καθώς και το άρτιο εκπαιδευμένο προσωπικό πιστοποιούν το υψηλό επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών
  •  Γιατί οι υπηρεσίες όπως παράδοση Σαββάτου, πρωινή παράδοση, δέσμευση ώρας, αγορά προϊόντος, παραλαβή πρωτοκόλλου ή άλλων δικαιολογητικών αποτελούν μια καθημερινότητα για εμάς
  •  Γιατί το αυθημερόν μπορεί πλέον να γίνει και στην επαρχία (υπό προϋποθέσεις)
  •  Γιατί τώρα οι εισαγωγές σας από το εξωτερικό γίνονται γρηγορότερα φθηνότερα και με μεγαλύτερη ασφάλεια
  •  Γιατί οι ομαδικές μας αποστολές αποτελούν ανταγωνιστικό εργαλείο ανάπτυξής της εταιρείας σας